Vartalotyypit

Olemme kaikki erityisiä ja myös vartalomme ovat erilaisia. Siksi yksi kaava ei sovi aina jokaiselle. Toisella voi olla muodokas lantio ja reidet ja joku toinen taas on harteikas, mutta omaa hoikat ja pitkät jalat. Yksi on selkeästi rintavampi ja toisella taas keskivartalo on korostununeempi. 

  

Kaavaa muokkaamalla saat itsellesi sopivan istuvuuden, mutta Onnistuvan kaavoissa on myös vaihtoehtoja erilaisille vartalotyypeille, jotta muokkauksen tarve olisi sinulle vähäisempi.  Kun kaavoissa on valmiiksi mietitty esimerkiksi leveälanteisen mitoitus ja taskujen sijoittelu lantion leveyden suhteen, jää sinulta ylimääräinen pähkäily pois. Tutustu eri vartalotyyppeihin ja katso, mikä sinun vartalotyyppisi on. 

Jokaisesta kaavasta löytyy Standardi-vartalotyyppi ja se on nimensä mukaisesti hyvä pohja suurimmalle osalle vartaloista. Kaavanmuokkausohjeita-välilehdeltä voit helposti nähdä, millaisia muutoksia voit tehdä kaavaasi saavuttaaksesi juuri sinulle istuvan vaatteen. Mittaa itsesi ja tarkastele, minkä vartalotyypin kuvaus sekä mitat osuvat lähimmäksi omiasi. Voit myös aina kysyä apua info@onnistuva.fi, jos vartalotyyppi tai muu asia mietityttää!